Depresia

Nu inteleg !
Acum cateva zile la mine la facultate o tipa s-a  sinucis sau cel putin a incercat (nu stiu exact daca mai traieste sau nu ) ) .
Si ghici de ce?  .. a lasat-o iubitul.. Pe de-o parte  cum poti fi atat de proasta sa faci asa ceva pentru ca s-a terminat , insa pe de alta parte o inteleg.. Fata intrase in depresie.. Si urat tare daca nu ai pe cineva alaturi si te lasi dusa de sentimente.. Ti-e futut psihicu ! Am avut si eu o tentativa(eram micuta) insa nu din pricina unui iubit, ci din cauza unor probleme familiale, dar am trecut peste.. Viata e superba…
Insa cei care nu reusesc sa treaca peste? Recomand sa se mearga la un psiholog sau voi la randul vostru sa propuneti acest lucru persoanei in cauza.. De obicei simptomele unei persoane depresive sunt: tristetea sau lipsa de speranta; pierderea interesului sau a placerii in efectuarea majoritatii activitatilor din viata de zi cu zi; pierderea sau luarea in greutate din cauza modificarilor in apetitul alimentar; creterea sau diminuarea nevoii de somn; sentiment de neliniste si incapacitatea de a putea sta linistit sau din contra, sentimentul ca orice miscare necesita un mare efort; senzatie de oboseala permanenta; sentimente de vinovatie sau de devalorizare fara un motiv aparent; ganduri recurente de moarte sau de suicid.
Depresia reprezinta incapacitatea de a construi un viitor. (Rollo May)

Vreti sa va detasati? Cititi bancuri!

Stresul, agitatia si oboseala sunt doar cateva dintre aspectele cotidianului, aspecte care cu siguranta ne determina de foarte multe ori sa ne dorim sa renuntam la activitatile pe care le-am planuit. Ei bine, intr-o lume in care practic de foarte multe ori nu avem timp pentru propriile noastre nevoi, este de preferat sa incercam si sa ne relaxam deoarece numai asa vom reusi sa intreprindem fiecare actiune in conditii cat mai bune.
Relaxarea este foarte importanta pentru orice persoana deoarece detasarea este un punct cheie atunci cand ne dorim sa ducem o viata armonioasa. Totusi, cum sa reusim sa ne relaxam? Cate putin in fiecare zi si, daca reusim, si in weekend-uri.
In ceea ce priveste sfarsitul saptamanii, acesta este ideal pentru a merge la o petrecere. Peterecerile sunt numai bune pentru a iesi din decorul prezentului. La o petrecere va veti intalni cu prietenii dumneavoastra si va veti bucura de o atmosfera de nota 10. Deasemenea, o petrecere se poate termina si in note cu adevarat amuzante, adica puteti ca spre sfarsitul acesteia sa cantati sau sa spuneti bancuri si glume.
Nu stiti cum sa va petreceti weekend-urile pentru a avea parte de experiente cu adevarat interesante? Vreti sa va distrati si sa va relaxati? Atunci alegeti sa va distrati si sa va detasati prin terapia rasului. In ce consta aceasta? Ei bine, tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti la cateva spectacole menite a va aduce buna dispozitie.
Spectacolele de stand- up comedy, teatrul, un film de comedie sunt doar cateva din optiunile pe care le aveti pentru a va destinde impreuna cu toti prietenii dumneavaostra. Optiunile insa desigur, pot continua. Asta daca vrem sa iesim.
Insa, daca nu vreti sa iesiti si preferati sa ramaneti in intimitatea caminului dumneavoastra, atunci trebuie sa stiti ca mai exista o solutie. Internetul este solutia pentru a combate plictiseala si nu datorita acelor zeci de aplicatii si jocuri pe care le puteti gasi gratis ci si datorita bancurilor.
Site-urile cu bancuri sunt foarte variate, majoritatea din ele fiind foarte bine puse la punct. O conditie pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de cele mai noi si cele mai interesante bancuri este sa alegeti un site pe care sunt incarcate constant mai multe serii de bancuri. Fie bancuri lungi fie bancuri scurte.
Deasemeanea, puteti alege exact genul de bancuri pe care va doriti sa doriti sa le cititi deoarece exista foarte multe categorii, tocmai pentru a multumi pe toata lumea. Exista si o alta serie de bancuri, mai putin cunoscute insa foarte amuzante, adica bancurile seci.
Daca aveti si cont pe site-urile de socializare atunci totul este mult mai simplu! Foarte multe pagini web si-au facut si pagini pe site-urile de socializare pentru a fi mai populare si pentru a atrage cati mai multi cititori.
In concluzie, este foarte important sa va relaxati si prin alte metode nu doar prin somn. Citirea bancurilor este o activitate deloc plictisitoare si foarte buna pentru a va detasa. In plus, este o alternativa disponibila in orice moment!

Te iubesc

Doua cuvinte grele.. Cel putin pentru mine.. Mi se par foarte greu de spus.. Sunt niste cuvinte atat de profunde si atat de gingase.. Nu stiu  daca trebuie sa alegi un moment in care sa il spui sau sa o faci pur s simplu cand simti..
Cu totii asteptam un sincer Te iubesc.. Cel putin eu astept..  Astept sa tremur cand imi va spune.. Sa fiu emotionata, sa ma fastacesc in cuvinte, sa nu-mi gasesc cuvintele.. Sa il privesc in ochi si sa vad sinceritate In ochii lui..
Si in acelasi timp mi-e frica de acest Te iubesc.. Mi-e frica sa il spun si sa  primesc in schimb nimic sau sa primesc dezamagire..
Dar vreau sa ii spun.. Vreau  sa stie.. Vreau sa il fac sa imi simta dragostea.. Vreau sa il fac sa simta ca as face orice pentru el.. Vreau sa stie ca i-as fi alaturi in orice moment.. Vreau sa stie ca l-as ocroti ca pe-un copil.. Vreau sa stie ca as fi cea mai pasionala amanta.. Vreau sa stie ca as fi cea mai cea din toate cele.. Vreau…
Nu pot sa iti spun decat: TE IUBESC !