Care sunt cele mai sigure si mai frumoase drumuri din Europa

Inchirieri masini Traian Vuia Timisoara este una dintre cele mai frumoase modalitati de a vizita Europa la volanul masinii. Inchirierea unei masini este una dintre cele mai comode metode de a face un tur al Europei, mai ales daca propria masina se afla inca sub incidenta leasingului sau nu esti proprietarul uneia. Insa avand in vedere numarul mare de accidente de pe sosele, unde este cel mai bine sa mergi?

Germania, cu faimosul sau Autobahn era cea mai populara alegere a clientilor de inchirieri masini Traian Vuia Timisoara, insa nu mai este pe primul loc in topul preferintelor soferilor, cel putin nu a celor din strainatate. Suedia este tara care ofera cele mai bune conditii pentru soferi, intr-un decor placut. Semnalizarea rutiera, calitatea drumurilor, siguranta in trafic si politetea soferilor nativi au facut ca Suedia sa fie aleasa de catre soferii profesionisti ca fiind tara pe care trebuie sa o vizitezi sofand o masina contractata prin inchirieri masini Traian Vuia Timisoara.
Ruta Bergen-Oslo, prin Norvegia, este una dintre cele mai frumoase si mai sigure, fiind perfecta atunci cand esti in vacanta cu familia. Experienta de a sofa printre fiordurile pitoresti si de a admira pajistile de pe cel mai mare platou al Europei este de neuitat. Insa in timpul iernii drumul devine alunecos, de aceea este bine sa parcurgi traseul vara.

Atunci cand apelezi la inchirieri masini Traian Vuia Timisoara pentru o vacanta la volan nu trebuie sa ocolesti Austria, in special ruta Grossglockner Hochalpenstrasse, care ofera privelisti splendide asupra celui mai inalt ghetar din Austria (si cel mai inalt munte). Drumul este plin de serpentine, care vor pune la incercare abilitatile de sofer, dar asfaltul este in stare buna iar colegii de trafic sunt politicosi.
Rusia ofera de asemenea ocazia unui sofer de a vizita un drum pe care putini reusesc sa il vada: “Drumul Vietii”, de la St. Petersburg catre lacul Lagoda. Sigur si cu un nivel redus de trafic, drumul a carui denumire este in opozitie cu infricosatorul “Drum al oaselor”, care este un adevarat cimitir, “Drumul vietii” este presarat cu peisaje idilice de tara si monumente ale martirilor din al Doilea Razboi Mondial.

Pentru toti soferii serviciile oferite de inchirieri masini Traian Vuia Timisoara ofera oportunitatea de a calatori in confort si de a experimenta stilul european de sofat, total diferit de cel romanesc. Avantajul de a urma propriul orar si traseu face ca vacantele cu masini inchiriate sa fie tot mai populare, castigand teren in fata curselor cu autocarul.