Cum folosim un dvr standalone

Dvr-urile reprezinta mai exact prescurtarea de la Digital Video Recording, si cu acesta puteti sa inregistrati in functie de capacitatea sa un anumit numar de ore. De exemplu DVR Standalone 960h inregistreaza pana la 960 de ore, asa cum si numele sau o spune si il puteti gasi pe microtech.ro.

Dvr-urile noastre au posibilitatea de inregistrare de la 4 canale pana la 8 canale, 16 canale si inclusiv 32 de canale. In functie de bugetul pe care il aveti pentru un astfel de dispozitiv serviciile noastre va stau la dispozitie chiar si cu o consiliere profesionista in prealabil, in cazul in care aveti nevoie. Pentru toate acestea si chiar si mai multe, echipa noastra va sta la dispozitie zilnic atat online prin intermediul formularului de contact cat si la sediul din soseaua Fabrica de Glucoza, din Bucuresti - sectorul 2. Firma Microtech va sta la dispozitie si cu o multitudine de servicii din domeniul electronic si consultanta in IT, dar aveti la alegere si mai multe produse pe care le puteti achizitiona, unele fiind chiar si la reducere. Printre serviciile de care mai puteti beneficia din partea firmei Microtech Electronic se numara si: service, garantie si post-garantie pentru echipamente hardware, servicii de inlocuire rapida, instalare, implementare, mentenanta, help-desk, asistenta tehnica locala, administrare distanta, testare, certificare, asigurarea garantiei extinse si a service-ului pentru retele, conform standardelor internationale actuale, servicii de cea mai inalta calitate pentru sistemele de securitate, configurare de sisteme, instalare de interfoane Electra - acestea fiind video - audio si multe altele.

In cazul in care doriti doar sa aflati cateva informatii ne puteti contacta, si unul dintre colegii pnostri  va va sta la dispozitie cu foarte multe detalii menite sa va dea o rezolvare problemei dvs. Iar in cazul in care firma personal nu va poate ajuta, cu siguranta unul dintre partenerii nostri o va putea face.