Ce sa alegi pentru o nunta: formatie sau DJ?

La nunta nimeni nu trebuie sa stea jos – bine, se poate sta jos cat se mananca un aperitiv, un fel principal – in rest, dans si voie buna cat cuprinde. Asta e nunta, asa e obiceiul, indiferent ca se desfasoara la oras sau la sat. Marea dilema a mirilor este intotdeauna ce sa aleaga: DJ sau formatie. Raspunsul ar fi: clar, formatie, daca tii la calitatea si eleganta serii.

In orasele mari, cum e Iasiul, sa gasesti o formatie nunta Iasi cu un repertoriu si o experienta cat de cat notabila e destul de greu. Adamos Band (http://www.adamosband.ro) este o alegere isteata cand vine vorba de muzica buna si interpretare impecabila. Cele mai bune formatii sunt angajate pe contract cu un an inainte de marele eveniment, asa ca lupta e apriga. Daca multi invitati au trecut bine de prima tinerete, atunci formatia e cea mai buna alegere, de vreme ce o sarba buna cantata ca la carte poate scoate pe ring mai mult de trei sferturi dintre invitati. Pe de alta parte, interpretarea intr-o nota originala, live este un atu pentru o formatie nunta Iasi cum e Adamos Band, infiintata in noiembrie 2012. Instrumentele variate – clape, chitara, tuba, trompeta, trombon, bass, percutie – si vocile puternice, curate ale solistelor vocale vor transforma orice petrecere de nunta intr-o ocazie unica de a asculta cele mai cerute si mai deosebite melodii de la ora actuala. Evident, conteaza mult si bugetul pe care-l ai, insa orice formatie nunta Iasi va sti sa negocieze astfel incat si membrii band-ului si tu sa fii multumit de serviciile prestate si cheltuiala facuta. O alta problema este repertoriul.

Multe formatii, desi accepta sa cante live, nu prea sunt asa de flexibile cand intra in discutie playlist-ul. Din acest punct de vedere, Adamos Band abordeaza cu profesionalism o gama variata de genuri muzicale si melodii cunoscute, romanesti sau straine, populare, experienta anterioara si orele facute de o parte din instrumentisti si soliste la Colegiul National de Arta „Octav Bancila” si Universitatea de Arte „George Enescu” – Iasi spunandu-si cuvantul cu prisosinta. De un Dj ai nevoie doar daca ai buget redus, ai invitati de toate varstele si vrei sa asculti variantele „curate” ale melodiilor tale favorite.