Povesti incredibile ale unor oameni ingropati de vii

Doamna Boger. Domnul si doamna Boger erau fermieri si traiau fericiti intr-o casa, la final de secol XIX, in Whitehaven, Pennsylvania. Intr-o buna zi, doamna Boger a murit din cauze necunoscute. Medicii i-au declarat moartea oficiala si a fost ingropata. Povestea se putea incheia aici, insa un prieten de-a sotiei sale i-a spus sotului ca aceasta era bolnava de isterie si era posibil ca aceasta sa nu fi fost moarta.

Teama de a-si fi ingropat sotia de vie l-a bantuit ani intregi pana cand s-a imbolnavit si el de isterie. Nemaiputand suporta chinul de a nu sti ce s-a intamplat exact cu sotia sa, fermierul a exhumat-o pe sotie impreuna cu un prieten. Ce a vazut l-a socat. Trupul neinsufletit al femeii era intors cu fata in jos. Hainele de pe ea erau facute bucati iar geamul sicriului era spart si zacea peste corpul inert al femeii. Pielea era plina de sange, corpul era plin de zgarieturi, iar degetele ii lipseau. Nimeni nu stie ce s-a intamplat cu domnul Boger dupa odioasa descoperire. Angelo Hays. In unele cazuri, victimele care sunt ingropate de vii supravietuiesc in mod miraculos dupa accidente, traume severe. Asa este si cazul lui Angelo Hays. Angelo era un baiat de 19 ani care traia in Franta. Pe cand se plimba cu motocicleta a fost aruncat de pe motor si a ajuns cu capul fix intr-un zid. Francezul a fost declarat mort imediat si ingropat la trei zile dupa accident. In Bordeaux, o firma de asigurari a intrat la banuieli cand tatal si-a asigurat fiul pe viata pentru 200.000 de franci, asa ca si-a trimis un om sa investigheze cazul. Inspectorul de la asigurari l-a deshumat pe Angelo ca sa confirme cauza mortii la doar doua zile de la ingropare, insa a avut o surpriza socanta. Angelo nu murise.

Angelo era cald si inima sa de abia ii batea, dar era activa. A fost dus imediat la spital, operat si ajutat sa-si revina. Cand a fost ingropat el era doar inconstient, insa nu mort. Dupa ce s-a facut bine, Angelo a inventat un sicriu de securitate cu clopotei si fluiere pentru a asigura supravietuirea persoanelor ingropate de vii. Asa si-a castigat celebritatea in Franta si a devenit cunoscut in toata lumea. Si toate de la un banal accident de motocicleta…