Relaxarea e la ea acasa cu fotoliile de masaj

Ce poate fi mai relaxant decat sa vii acasa dupa o zi plina de alergatura si sedinte peste sedinte, sa mananci ceva bun gatit de sotie, sa te joci cu micutii tai si sa te relaxezi in voie in intimitatea caminului tau. In secolul al XXI-lea, relaxarea s-a reinventat pe sine, s-a adaptat noilor tehnologii si a ajuns in casele oamenilor care pana acum se multumeau doar cu patul sau canapeaua din piele.

Pentru cei care s-au saturat de pat sau canapeaua veche de la mama, achizitionarea unor fotolii masaj este o necesitate care nu trebuie amanata. De la firme cu experienta enorma pe piata precum iRest, Inada, Panasonic, Human Touch sau Sanyo, cele peste 20 de modele vandute pe komoder.ro sunt adaptate pretentiilor oamenilor moderni, care nu au timp de saloane sau maseuri. Daca ai probleme cu spatele, atunci cu siguranta vei prefera fotolii masaj cu functie de masaj al spatelui executata de un brat robotic, de sus in jos, prin balansare, framantare si presiune. Beneficiile imediate ale unui astfel de masaj sunt accelerarea circulatie sangelui si detensionarea musculaturii spatelui. Tehnica de masaj shiatsu, inclusa ca functie speciala la unele modele de fotolii masaj de pe komoder.ro, este ideala pentru imbunatatirea imunitatii si circulatiei sangvine, punerea sa in aplicare facandu-se printr-un sistem de role care stimuleaza punctele de acupunctura de pe corp.

Cand esti foarte obosit, masajul vibrator cu ajutorul unor modele de fotolii masaj poate fi cea mai rapida si mai buna solutie pentru o seara linistita si placuta alaturi de familia ta. Pe de alta parte, masajul prin presiune, cu o centura speciala si masaj pneumatic elimina cu succes durerile de picioare si senzatia de oboseala extenuanta. Si pentru ca am amintit de picioare, nici ele nu sunt neglijate, existand posibilitate de masare cu aer sau prin miscari de framantare la nivelul soldurilor.

Modelele premium disponibile in magazinul online au motor dublu si functie de ajustare a unghiului inclinarii spatarului si suportului pentru picioare. In plus, masajul 2D si 3D pe care-l intalnim la anumite modele din oferta asigura o sedinta adevarata de masaj de calitate, chiar si la nivelul umerilor – cu ajutorul miscarilor orizontale ale bratului mecanic. Garantia oferita e de doi sau trei ani, transportul este gratuit iar post garantia este inclusa. Profita chiar acum de preturi speciale si ia-ti acasa acum un fotoliu de masaj de cea mai buna calitate!