Cu DAVID TRANS transportul de persoane in Germania este sigur si rapid

De cand Romania a intrat in vartejul crizei economice tot mai multi romani au plecat in strainatate, la munca, pentru un trai mai bun. Cu timpul, o parte din familie a fost luata cu ei, iar pe masura ce timpul a trecut, rudele mai tinere i-au urmat. Pe de alta parte, intalnirile de afaceri sau calatoriile pentru a petrece cateva zile, saptamani, la prieteni sau parteneri de afaceri ne aduc in situatia in care avem nevoie de un mijloc de transport pentru deplasarea in afara granitelor Romaniei. Prima data ne gandim la avion, care e mai rapid, dar e foarte scump si inevitabilul nu e pe placul tuturor. Cea mai buna si mai ieftina solutie este apelarea la o agentie de transport persoane cu experienta, care detine si un parc auto bine pus la punct.

DAVID TRANS, o agentie de transport persoane cu peste 10 ani experienta, pune la dispozitie autocare si microbuze pentru Transport persoane Germania, Italia, Franta, Olanda, Belgia sau Anglia. Daca tinem cont ca Germania, de exemplu, atrage romani ca un magnet, o astfel de agentie de transport persoane ne poate ajuta cu Transport persoane Germania ori de cate ori vrem sa ne vizitam rudele aflate la munca acolo. DAVID TRANS poate transporta grupuri organizate, colete, dar si persoane individuale. Pe langa preturile mici, peisajele extraordinare pe care le puteti vedea din autocare sau microbuze si confortul sporit, siguranta confera transportului cu DAVID TRANS un grad mai mare de incredere. Fiecare autocar sau microbuz are toate facilitatile pe care le-ar putea cere un calator de la un mijloc de transport modern, soferii de la volan fiind experimentati si cu o experienta uriasa in condusul pe autostrazi internationale. In cazul microbuzelor, exista noua locuri foarte confortabile, atmosfera controlata si tot ce trebuie pentru un drum spre cei dragi cat mai placut. De asemenea, microbuzele ii duc pe clienti direct la destinatie sau chiar adresa.

Si pentru ca Germania e mare, va spunem doar ca autocarele sau microbuzele DAVID TRANS pentru Transport persoane Germania ajung chiar si in Berlin, Munchen, Pasau, Koln, Frankfurt sau Stuttgart. Un alt atu al DAVID TRANS sunt si reducerile consistente aplicate la achizitionarea biletelor, de 20 de euro pentru copii, 10 euro pentru studenti, de discount avand parte si clientii fideli. Daca exista mai multe bagaje, gratuit se transporta doua in cala si unul de mana, in masina. Fiecare dintre calatori va avea si o masa calda in Ungaria, din partea firmei DAVID TRANS.

Plecarile se fac din Pascani, Braila, Harlau, Roman, Targu Frumos sau Iasi, Husi, Barlad, Turda, Toplita si Suceava. Rezervarile pot fi facute sunand la numerele de telefon +40 753 702 301, 0766 759 468 sau trimitand un e-mail la office@viotur.ro sau targufrumos_filaret@yahoo.com.