Aflati ce se intampla in lipsa dvs. in locuinta cu o camera de supraveghere ascunsa

Divortul este o situatie conflictuala prin care nimeni nu-si doreste sa treaca. Cele mai frecvente cauze invocate sunt nepotrivirea de caracter, infidelitate, probleme financiare, neintelegeri legate de anumite opinii impartasite. Dovedirea nepotrivirii de caracter sau a validitatii unei anumite opinii poate fi mai dificila, insa probarea infidelitatii poate fi nesperat de usoara daca exista camere de supraveghere ascunse montate in caminul conjugal.

Solutiile existente pe piata la ora actuala sunt diverse, asa ca alegerea unor camere de supraveghere ascunse se poate dovedi dificila. eyewatch, magazin virtual care se ocupa de comercializarea de sisteme de supraveghere video profesionale de ultima generatie, are doar cele mai performante si mai utile tipuri de camere video ascunse, deosebit de folositoare atunci cand trebuie sa obtineti dovedezi ca sotia, sotul este cu altcineva. De exemplu, modelul de camera de supraveghere ascunsa de doar 35 pe 35 mm poate fi pusa oriunde in casa, dupa un bibelou sau un pahar si poate inregistra cu fidelitate orice miscare din apropierea sa. Senzorul de imagine de 1/3 inch si suportul de prindere, precum si lentila fixa ofera flexibilitate si fiabilitate ridicata acestor camere de supraveghere usor de montat si simplu de testat. Unele modele au si lentila pinhole de 3.7mm ce permite suprinderea imaginilor cu ajutorul unui unghi larg al obiectivului, in vreme ce senzorul de imagine CCD Sony cu 650 TVL mentine constant o rezolutie impresionanta in cazul fiecarui cadru surprins de camere. Pentru a fi si mai greu de detectat, camerele ascunse sunt incastrate in senzor PIR, avand o carcasa alba, care nu da nimic de banuit celor aflati in apropierea sa, dar si un meniu OSD special conceput in ideea unui control mai usor al echipamentului.

Temperaturile suportate de camere sunt cuprinse intre minus 10 si plus 60 de grade Celsius, ceea ce inseamna ca functionarea echipamentului nu este perturbata de conditiile din camerele unde este amplasat. Comenzile se pot face telefonic sau via e-mail, livrarea se face in maxim 24 de ore, in toata tara si e gratuita daca totalul comenzii depaseste 1.000 de lei.