Radio Unirea, un radio Sebes online pe gustul tau

Te-ai mutat recent in Sebes si nu stii cum sa fii informat zilnic si sa asculti doar muzica de calitate? Asculta Radio Unirea, un radio Sebes online si fii mereu la curent cu cele mai noi informatii din toate domeniile de interes local. De dimineata si pana seara ai buletine si jurnale de stiri, iti incepi ziua cu stiri, reportaje, informatii utile si muzica de inviorare, antrenanta, asisti la cele mai interesante talk-show-uri in care poti pune intrebari care te intereseaza.

Cand ai nevoie de relaxare poti asculta chiar si muzica populara la radio Unirea, radio Sebes online, poti face dedicatii, daca vrei sa stii ce se mai intampla in zona ta ai dezbateri zilnice cu o tematica ce vizeaza direct agenda ascultatorului, iar daca vrei sa asculti muzica variata ai cele mai noi hituri si cele mai bune formatii si interpreti solo. Stirile prezentate pe site-ul radiounirea.ro sunt structurate pe domenii de interes, de la divertisment, educatie si cultura, sanatate, socio-economic, sport, stiinta si tehnologie, administratie, eveniment, politica, astfel ca poti gasi imediat ce te intereseaza dintr-un anumit domeniu. In Galeriile multimedia ai la dispozitie cele mai noi fotografii cu artisti sau personalitati locale si cele mai bune ipostaze, inedite, in care au putut fi surprinse de fotografii Radio Unirea. Toate stirile de la radio Sebes online sunt documentate, prezentate obiectiv si relatate cu maxima seriozitate pentru ca publicul sa fie informat corect si rapid despre tot ce se intampla in comunitate.

De asemenea, tot pe radiounirea.ro puteti gasi aplicatii speciale pentru ascultarea radioului favorit local in Winamp sau pe un dispozitiv Android. Se pot lasa comentarii la stiri, se pot completa informatiile prezentate oricand prin cele mai pertinente opinii, muzica e mereu in centrul atentiei, la fel si publicul tinta, iar asta se vede in evolutia rapida a postului radio.