Moda verii 2015

Cand se modifica anotimpul avem cu totii un fix, si anume faptul ca trebuie sa fim in pas cu moda, trebuie sa fim fashion si sa avem actualizate toate tinutele pentru canicula ce urmeaza sa vina.

Lunile de vara sunt intotdeauna dificile pentru ca, de exemplu trebuie sa mergem la birou cu o anumita costumatie si in oras iesim cu alta.

Pentru unele persoane banii sunt limitati, ceea ce inseamna ca cele doua garderobe trebuie sa se contopeasca, si atunci apare si dilema: cu ce ma imbrac azi?! Ei bine, solutii simple sunt to timpul pentru cei care nu doresc sa se complice. Atunci cand dorim sa ne complicam, e clar ca o facem.

Alege o rochie din voal si balerini

O costumatie placuta atat la birou cat si in oras, comoda si racoroasa poate sa fie intotdeauna o rochita din voal, cu balerini - deoarece, sa nu uitam - ca la birou nu se poarta sandale, prin urmare nu trebuie sa ne descoperim degetele de la picioare.

Dresurile, ciorapii nu trebuie sa lipseasca, iar daca plecam de la birou direct in oras, atunci ii putem scoate cu usurinta. Insa acest aspect este destul de irelevant, deoarece combinatia de culori este cea esentiala.

Iar daca adoptati ciorapi culoarea piciorului, e clar ca puteti jongla cu orice culoare. Moda verii 2015 ne permite o mare libertate in sensul ca se poarta culorile pastelate, florile cat si imprimeurile abstracte sau cu animale. Asta inseamna ca avem libertatea sa ne imbracam dupa bunul plac, insa cu gust.

In cazul in care doriti totusi sa adoptati o tinuta in top, care sa fie in corespondenta cu tendintele fashion ale anului 2015, puteti miza intotdeauna pe verde cu imprimeuri florale si puteti miza desigur pe combinatia de verde cu galben. Acestea doua se vor asorta de minune, sunt culori vii si sunt complementare - ce se imbina perfect.