Numerele si cum ne pot influenta ele

ADN-ul uman este o combinatie unica de numere. Indiferent de natura ei,boala este o reacordare la perfectiunea proprie arhetipala. De fiecare data cand neabatem de la arhetipul propriu, ADN-ul gaseste calea cea mai potrivita pentru reacordare. Uneori este mai simplu, alteori simptomele sunt complexe.

Cel mai frecvent, starea de boala se instaleaza prin rezistentele fata de evenimentele din jurul nostru, rezistente care induc sentimentul/emotia/gandul de separare fata de Intreg, Am fost creati cu constienta ca suntem un Intreg, asa ca, cu cat "separarea"este mai intensa, cu atat si simptomele sunt mai zgomotoase, de lunga durata... si chinuitoare.Toti cei care au relatat vindecari miraculoase ale unor boli numite "incurabile",au recunoscut ca au acceptat sa experimenteze cu bucurie, evenimentele din viata lor, fara sa se mai opuna. Au recunoscut ca trecusera dincolo de dualitatea bine/rau, moral/pacat, frumos/urat, drept/nedrept, corect/incorect etc. Fiind in aceasta stare de constiinta, au eliberat boala. Au eliberat judecata mentala care genereaza separare fata de ceilalti si de Intreg. Metoda lui Grigori Grabovoi consta in emiterea constienta a sirului de numere care formeaza un cod ce te acordeaza la o vibratie care armonizeaza/vindeca o problema. In documentul de fata sunt codurile pentru problemele de sanatate.

Exista si coduri numerice care functioneaza ca mantre, te acordeaza la vibratii subtile, sublime. Emiterea este atat vocala – rostind tare si cu entuziasm sirurile de numere (se fac pauze foarte scurte intre sirurile de numere si se rostesc din nou, pana cand se percepe o modificare la nivelul constiintei), cat si vizuala, ca si cum, din mijlocul fruntii ia nastere numarul rostit in forma tridimensionala si de culoare auriu stralucitor.