Apartamentele cu trei camere, o afacere rentabila si pentru vanzare, si pentru inchiriere

Preturile accesibile de pe piata imobiliara, generate de criza economica, au permis romanilor sa isi cumpere apartamente cu trei camere sau cu patru camere in zone bune ale oraselor. Sunt deja multe cazuri in care oamenii pleaca de la doua camere la trei camere sau patru, pe masura ce in familie apar noi membri, astfel ca vanzarile de apartamente mai mari cresc de la un an la altul. Unele sunt date la un moment dat spre inchiriere, pentru studenti, familii numeroase, asa ca avantajele de pe urma cumpararii de astfel de apartamente mai mari sunt destule.

In Bucuresti, zone in care sunt apartamente mari de calitate sunt multe, pornind din Centru si pana spre periferia Capitalei, apartamente cu 3 camere in zona Fundeni, de exemplu, sunt cautate pentru aspectul placut al locurilor si spatiilor verzi care se gasesc din belsug acolo. Suprafata lor utila este de pana la 80mp, au doua bai, doua dormitoare, living suficient de spatios pentru orice petrecere cu multi invitati. Finisajele facute la blocurile moderne si ansamblurile rezidentiale pot satisface orice client, constructia unor apartamente cu 3 camere in zona Fundeni este de calitate, balcoanele sunt inchise.

In apartamentele noi din Fundeni exista deja montata centrala termica, faiana si gresie sau parchet laminat, usi interior din lemn stratificat. Evident, aspectele ce tin de estetica, model, cromatica pot fi alese de clientii care le cumpara. Cumpararea unui apartament cu trei camere poate fi o solutie si daca vreti sa aveti propriul dvs. birou si un loc special de joaca pentru micut, dar si daca aveti mai multa mobila sau accesorii care ar merita sa stea linistite, fiecare la locul sau.

Oricare dintre aceste apartamente cu 3 camere in zona Fundeni are instalatii electrice noi si sigure, beneficiaza de o pozitionare foarte buna in raport cu centrele comerciale sau cu supermarketurile, institutii de invatamant, spitale, policlinici, pot fi finisate si mai mult, daca oamenii care vor sa le cumpere doresc asta.