Cum sa iti organizezi nunta perfecta la restaurante nunti din Bucuresti

In materie de evenimente importante din viata, nunta este pe primul plan pentru ca e printre cele mai frumoase momente din viata unui cuplu, dar si pentru ca amploarea ei depaseste cu mult orice alta petrecere obisnuita. Inainte sa le propui invitatilor sa participe la nunta este bine sa alegi cu grija restaurante nunti si sa stabilesti din timp toate detaliile necesare.

Prima data trebuie sa vizitezi restaurantul ales, sa vezi ce fel esti intampinat, ce fel de personal este in restaurant, cat de bine se face servirea. Dupa aceasta vizita, e bine sa discuti direct cu seful restaurantului si sa stabilesti pretul petrecerii si serviciile dorite in functie de bugetul alocat nuntii. Nu trebuie sa iti fie teama sa intrebi si despre servii aditionale, in plus oferite de restaurante Bucuresti pentru ca multe dintre acestea pot sa aduca un plus de bucurie invitatilor. Daca planurile sunt puse la punct din aceasta perspectiva, poti trece la etapa urmatoare, in sensul ca trebuie sa te interesezi cum va arata meniul, ce se poate gati, cate feluri se pot gati o data, cat de repede se pot servi, ce fel de bautura poate fi dusa la masa. Pe de alta parte, nu trebuie neglijata nici marimea salii, intimitatea oferita, luminile si efectele speciale sau ringul de dans. Degeaba sala este mare, daca este ingramadita si ringul de dans e post pozitionat.

Foarte important este sa discutati cu patronii de la restaurante nunti daca ofera si anumite facilitati precum aer conditionat-foarte important vara-sau climatizare pentru iarna. Daca va convine tot ce auziti pana la acest moment si meniul e in regula, puteti sa treceti la decoratiuni si la modul cum poate fi scoasa in evidenta fiecare masa in parte. Multe restaurante au deja diverse tipuri de ornamente pentru sala dar nu va opreste nimeni sa veniti cu propriile idei. In eventualitatea in care exista si o orchestra a restaurantului, trebuie sa negociati direct cu seful trupei pentru a nu avea surpriza sa va treziti cu o nota de plata prea mare.