Cumparati saci vidat si economisiti spatiu pretios

Pentru ca se apropie sarbatorile lumea deja isi face planuri, se fac liste de cumparaturi, liste cu locurile frumoase pe care neaparat trebuie sa le vezi inainte de finele anului. Cine are bani si pleaca in strainatate, la rude, are o problema poate mai mare decat cei care aleg sa ramana acasa: locul prea putin din geamantane.

Oricine pleaca in concediu trebuie sa se gandeasca bine cum ambaleaza toate hainele si cadourile, daca se duce la rude, sau, cand se intoarce, cum pune prin geamantane toate suvenirurile si cadourile pentru cei ramasi in tara. In ambele situatii se poate scapa de zilele intregi de aranjari si rearanjari cu saci vidat din naylon si polietilena, foarte rezistenti si incapatori, ideali pentru depozitarea hainelor si pentru ambalarea lucrurilor care trebuie ferite de socuri pentru a nu se strica. Sacii de vidat asigura o economie mare de spatiu, cu pana la 80%, pentru ca toate lucrurile ambalate in ei sunt comprimate odata ce aerul e scos din saci ajutorul unui aspirator puternic. Pe de alta parte, nici sporii de mucegai si nici bacteriile nu ataca tesaturile, mirosurile neplacute dispar, iar hainele rezista mai mult timp la depozitare, chiar daca spatiul unde sunt pusi sacii nu e aerisit. In plus, pentru ca sunt transparenti, toate hainele puse in ei sunt usor de organizat si triat la nevoie, se pot depozita fara probleme pe rafturi inguste si se pot vedea imediat lucrurile din ei atunci cand suntem in graba si avem nevoie rapid sa gasim ce cautam.

Si pentru ca in orice dulap apar invariabil moliile, acesti saci vidat sunt o solutie perfecta pentru a va feri de insecte si de a pastra intacte tesaturile. In geamantane, hainele vor incapea mai bine, veti putea lua cu dvs. mai multe lucruri, veti feri bibelourile, de exemplu, de spargere sau deteriorare pe tot parcursul drumului anevoios pana in strainatate sau inapoi acasa. Asadar, o investitie pe care merita sa o faceti si care se amortizeaza in timp si va face viata mai usoara si mai simpla.