Fa o schimbare in locuinta ta si infrumuseteaza peretii cu fototapet

Te-ai saturat de culoarea peretilor din camere si vrei sa faci o schimbare in locuinta ta? Nu vrei sa mai dai atatia bani pe lavabil si sa faci toata casa numai stropi? E timpul sa incerci si tu un fototapet pret de calitate, din materiale rezistente la umezeala si praf. Avantajele fototapetului tin de usurinta aplicarii, de rezistenta mare in timp, de eleganta designului unui perete dupa aplicare si de calitatea sporita a efectului de ansamblu obtinut dupa aplicare. Tapetul se poate pune atat pe pereti, cat si pe tavan, pe mobilier sau pe geamuri.

Un fototapet pret pentru pereti este indicat atunci cand vreti sa schimbati total modul in care arata camerele, se aplica cu ajutorul unui lipici special, poate fi pus si fara ajutorul unor specialisti, se poate personaliza si comanda online. Pentru tavan e bine sa se aleaga un altfel de fototapet pret, cu un lipici mai rezistent, intrucat in timp poate aparea umezeala sau anumite deformari ce pot strica materialele din care e facut tapetul. Tapetul aplicat pe pereti si tavan poate fi imprimat sau cu model in relief, se pot face fotografii panoramice din combinarea imaginilor de pe fiecare perete sau se poate apela la un tapet tip mozaic sau puzzle care se poate combina cu alte elemente de design din camerele respective. Structura modelelor noi de tapet permite o respiratie a peretului asa ca nu riscati sa faceti mucegai sub sau pe tapet, va puteti plimba virtual oriunde in lume aplicand anumite fotografii relevante cu diverse peisaje si monumente. Cat despre tapetul pentru mobilier, acesta are si rol estetic, dar si rol practic, in sensul ca poate ascunde niste imperfectiuni ale lemnului sau o deteriorare in timp.

Mai nou, puteti sa puneti fototapet si pe geamuri, schimbandu-le aspectul si transformandu-le in niste vitralii foarte frumoase, de exemplu. Asa ca solutii exista, ramane doar sa va hotarati la modele si culori, la texturi si la fotografii si aveti sansa sa aveti cea mai placuta ambianta in fiecare camera.