Saci de vidat, un ajutor pentru economisirea spatiului

O metoda sigura de a economisi cat mai mult spatiu in sifonier sau in portbagajul masinii atunci cand pleci in concediu sunt acesti saci vidat. Acestia sunt conceputi in asa fel incat iti poti permite sa iei cu tine in concediu chiar si perna. In mod normal, veti spune ca acest obiect este voluminos si ocupa un spatiu destul de mare, insa cu saci vidat puteti scapa de aceasta problema. Sacii de vidat ofera siguranta hainelor, pernelor, paturilor si oricaror lucruri depozitate in acestia. Reprezinta cea mai buna modalitate de a-ti feri lucrurile de umezeala, insecte si praf.

Nimanui nu i-ar placea sa isi gaseasca hainele pline de praf dupa un timp indelungat de depozitare. De acest lucru te pot scapa sacii de vidat. In plus, acestia nu permit ca insectele, precum moliile, sa patrunda in tesatura hainelor de lana. Daca esti fericita detinatoare a unei haine de piele foarte scumpe ori a unui articol vestimentar confectionat din blana, de mare valoare, nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste depozitarea in maxima siguranta a acestuia.

Sifonierul prea mic si spatiile de depozitare reduse va fac probleme? Acest lucru nu mai este valabil de acum incolo. Cu orice obiect depozitat in saci vidat castigi spatiu cu pana la 70%. Acest procent este uimitor, avand in vedere ca o haina impaturita corect ocupa o foarte mare parte din spatial tau redus de depozitare. In calatorii, hainele pot fi puse alaturi de mancare, bauturi sau animale de companie fara nicio problema, intrucat acesti saci vidat le vor proteja de orice incident neplacut.

Sacii de vidat au o compozitie chimica care nu este toxica, in acelasi timp iti ofera siguranta si protectie. Modul de utilizare a sacilor de vidat nu este complicat, nu ai nevoie de un manual de instructiuni si cel mai important, nu iti da batai de cap. Se introduce produsul dorit in saci vidat, apoi se elimina aerul folosind un aspirator. In doar cateva secunde, scapi de probleme!